Jeg stod for at skulle finde et nyt lejemål, og blev anbefalet at benytte Talman Consult til at løse dette for mig.

Først tænkte jeg at det var en unødvendig luksus, men jeg fandt hurtigt ud af at det var en helt nødvendig hjælp. Faktisk havde jeg ikke fundet den fine lokalemæssige løsning ProPerson nu har, uden Talman Consult.

Morten Talman var dygtig til at spørge ind til og finde ud af hvad vi søgte og finde balancen mellem vores ønsker og pris. Han klarede det hele, fra et dygtigt interview af mig, over til en analyse af hvad jeg ønskede, for derefter at finde emner og sørge for, at jeg kunne komme ud og se lokalerne. Da vi havde fundet et godt lokale, tog han sig også af at forhandle kontrakten, hvor vi fik nogle vilkår og økonomiske fordele, som jeg aldrig selv ville have haft mulighed for, eller tid og overskud til at forhandle på plads.

Morten Talman var god til at vejlede mig og han har en behagelig og helt til situationen passende måde at være på. Efterfølgende kan jeg se, at jeg slet ikke havde tid til at finde et ordentlig lokale og at jeg slet ikke have kunnet klare det uden Morten Talman. Jeg har været særdeles tilfreds med den hjælp og rådgivning jeg har fået af Talman Consult, og kan kun på det varmeste anbefale Morten Talman, som en helt nødvendig hjælp, både til små og store firmaet. Når man først har prøvet det en gang, så vender man tilbage næste gang der skal findes nyt lokale til firmaet.

Erhvervspsykolog Jane Bruun, Administrerende direktør og partner i ProPerson