Jeg fik kontakt til Morten Talman, da jeg gik i overvejelser om fremtiden for mit lejemål i Slotscentret. Efter min mening var lejen alt for høj, hvilket jeg hurtigt blev bekræftet i af Morten. Efter et møde i forretningen vendte Morten hurtigt tilbage med et forslag til forhandling, og kørte herefter forhandlingerne med udlejer.

På mindre end 3 uger havde Morten forhandlet en løsning, der kun kan beskrives som et meget fint resultat der oversteg mine forventninger, som giver mig en stor besparelse fremadrettet og samtidig har sikret mig en stor fleksibilitet i mine lejevilkår.

Jeg har kun ros til Morten Talman for det arbejde han har gjort for os. Han har grebet hele forløbet professionelt an, haft fuldstændig styr på forhandlingerne, og har hurtigt kunnet give mig svar eller forklaringer på de spørgsmål, jeg har haft. Morten har også løbende udarbejdet konsekvensberegninger af de forskellige løsninger der blev forhandlet, som har været en stor hjælp for mig i min beslutningsproces.

Skal jeg en dag have et nyt lejemål, vil jeg ikke tøve med igen at kontakte Morten.

 

Jørgen Hansen, indehaver af Sadolin Farveland i Holbæk