Min erfarenhet av Talman Konsulting är att man arbetar mycket professionellt och med stort engagemang, man är starkt kundorienterade och levererar både i tid och i enlighet med utlovat resultat.

Per Mattsson, Administrerende direktør i Akzo Nobel Deco A/S

Se hele udtalelsen

Vores lejevilkår blev markant forbedrede efter Morten kom ind over kontakten, og jeg kan absolut kun anbefale andre at benytte Talman Consult i forbindelse med at forhandle lejekontrakt,  søgning efter lejemål eller genforhandling af lejekontrakt.

Helene Gram Kirkegaard, Psykologerne Boulevarden 16, Ålborg

Se hele udtalelsen

Morten Talman er en yderst behagelig person med en meget engageret og professionel tilgang til opgaverne. Hans mangeårige virke inden for området for erhvervslejemål gør, at han kender markedet og mange af dets aktører grundigt.

Catarina Hammerstrøm, Nordic Regulatory Affairs Manager i Norpharma A/S

Se hele udtalelsen

Jeg har været særdeles tilfreds med den hjælp og rådgivning jeg har fået af Talman Consult, og kan kun på det varmeste anbefale Morten Talman, som en helt nødvendig hjælp, både til små og store firmaet.

Erhvervspsykolog Jane Bruun, Administrerende direktør og partner i ProPerson

Se hele udtalelsen

Morten Talman besidder en stor viden om og erfaring med lejelovgivning, lejekontrakter og branchekutyme, herunder hvilke lejevilkår man som lejer ikke bør acceptere, både omkring oplagte vilkår som leje, regulering og fraflytning, men specielt også om ”alt det andet”.

Thomas Israelsen adm. direktør og Partner i Rapidis ApS

Se hele udtalelsen

I den efterfølgende dialog og forhandling med udlejer lykkedes det Morten Talman med vedholdenhed, professionalisme og god forhandlingsteknik at opnå særdeles fornuftige vilkår for det ønskede lejemål. Vi opnåede takket være Morten Talman store besparelser i forhold til det oprindelige udkast til lejeaftale.

Jacob Krarup, Administrations- og fundraisingchef, Ungdommens Røde Kors

Se hele udtalelsen

Det er min opfattelse at Talman Consult har en stor viden om og erfaring med erhvervslejemål og lejekontrakter, der er med til at sikre at man som lejer ikke kommer til at ..

Jack Thorsted, Teknisk Chef, CTO, Vester Kopi A/S

Se hele udtalelsen

Dette er en oversigt over de tilfredse kunder vi har hos Talman Consulting, vi har sat et uddrag af udtalelserne ind, men du kan se alle vores udtalelser ved at klikke på knappen herunder

Se alle vores anbefalinger her