Vi skal have nyt lejemål. Hvordan sikrer vi os at vi finder det rigtige lejemål?

De kan enten benytte forskellige søgesider på internettet 1), gå til en ejendomsmægler 2) eller benytte en uvildig rådgiver med speciale i dette 3).

  1. Det er meget tidskrævende selv at afsøge markedet via internettet, da man finder mange lejemål, der ikke er relevante. At finde alle relevante lejemål, og udvælge de(t) rigtige kræver, at virksomheden kender sine behov, krav og ønsker nøje, hvilket de fleste virksomheder oftest hverken har tid til eller erfaring med.
  2. Ved at benytte sig af en ejendomsmægler fås ikke det fulde overblik over mulighederne, da mægleren kun præsenterer sager vedkommende har i kommission. Virksomheden er i givet fald nød til at kontakte alle mæglere, pensionskasser, banker og øvrige ejendomsbesiddere.
  3. En uvildig rådgiver udfører 1) og 2) for Dem professionelt og meget hurtigere, da han har erfaring med at indhente oplysninger om relevante lejemål og også har viden om hvad der er – og kommer – på markedet. En uvildig rådgiver vil derfor også være billigere at benytte.

Kontakt os hvis Deres virksomhed skal have et nyt lejemål, så giver vi et godt tilbud.